Vissza

Részletek áttekintése

(ProfiTárhely Kft.)

Cím: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.
Email: info@profitarhely.hu
Telefon: +36 20 254 0866, 24 órás műszaki ügyelet: +36 20 551 9001
Weboldal: https://www.profitarhely.hu
Közösségi média: Facebook oldal
Domain regisztráció, VPS Hobby, VPS Business, VPS Extra, WORDPRESS tárhelycsomag, ÜZLETI tárhelycsomag, ÜZLETI PLUSZ tárhelycsomag, VIP Webshop tárhelycsomag
Próbáld ki bármelyik tárhelycsomagunkat
14 napos teljesen ingyenes időszak. WordPress, Joomla, vagy Drupal telepítése, ha kéred. Segítőkész, hozzáértő ügyfélszolgálat.
DOMAIN: .hu domain esetén, ha magánszemélyként regisztrálod a domain nevet, csak a személyi igazolván számodra van szükség, illetve az e-mailben megkapott igénylő lap kitöltésére, aláírására, és visszaküldésére címünkre: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23. e-mail: domain@profitarhely.hu Vállalkozás esetén az igénylőlap mellé csatolnod kell az aláírási címpéldányt, illetve egy nem túl régi cégkivonatot. A magyar domain nevekben már ékezetes karakterek is használhatók.
Nemzetközi domain neveknél az igénylő adatlapot a lehető legpontosabban kérjük kitölteni. Különösen figyelni kell a kapcsolattartói e-mail cím helyességére, mert minden, a domainnel kapcsolatos kommunikáció ezen keresztül történik. A regisztráció a díj beérkezését követő 2 munkanapon belül megtörténik.