Vissza

Részletek áttekintése

(Netmask Interactive Kft.)

Cím: 1131. Budapest, Nővér u. 110.
Email: ugyfelszolgalat@netmask.hu
Telefon: +36 1 646 4921
Weboldal: https://www.netmask.hu/
Közösségi média: Twitter oldal
A Netmask Interactive Kft. (és jogelődjei) 2007 óta van jelen a tárhely és domain piacon. A cég alapításának oka kezdetben egy megvalósítható álom volt, mely azóta cégünk legfőbb célja lett: tárhely és domain szolgáltatás közel 100%-os rendelkezésre állással, biztonságos környezetben, mindig precíz és gyors ügyfélszolgálattal, a lehető legrövidebb reakcióidővel.
TÁRHELY
A Netmask Interactive saját tulajdonú szervereken biztosítja szolgáltatásait, magyarországi elhelyezéssel. Tárhelyeinken, a ma népszerű open-source rendszerek mint pl.: Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, OpenCart hiba nélkül futnak. Minden szerveren megtalálható az egy Softaculous alkalmazás telepítő mely segítségével a választható alkalmazásokból, egyszerűen telepíthetsz. A tárhely hozzáférési adatokat a megrendelés jóváhagyása után küldi meg rendszerünk.
DOMAIN
Azon partnereinknek akik nem rendelnek tárhelyet a domain névhez - ügyfelenként - egy 50MB-os ingyenes statikus tárhelyet biztosítunk, domain parkolásra. A tárehelyen nincs lehetőség PHP és MySql futtatására, továbbá e-mail fiókok létrehozására. Minden nálunk rendelt domain névhez teljeskörű NS1 és NS2 névszervert biztosítunk. A leadott domain regisztráció megrendelése nem jelent egyet a domain bejegyzésével. A domain regisztrációt megrendelési díj kiegyenlítésének lekönyvelése után indítjuk el. Új .hu domain regisztráció esetén az elindítás után 24-48 órán belül adják használatba. Új .com,.net,.org,.info,.eu domainek esetén az elindítást követő 4 órán belül vehető használatba. .hu domain átregisztrációt csak domain regisztrációs adatlap megléte esetén tudjuk elindítani. .hu domain átreisztrációs díja nem tartalmaz hosszabbítási díjat. A domain lejárati idejét nem módosítja. .com,.net,.org,.info,.eu domain átregisztrációt csak EPP kód birtokában és a transfer lock feloldása után tudjuk