Vissza

Részletek áttekintése

(Training360 Kft.)

Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56.
Email: info@training360.com
Telefon: +36 1 880 0040
Weboldal: https://www.training360.com
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: LinkedIn oldal
AZOKAT KÉPEZZÜK, AKIK FEJLŐDÉSBEN TARTJÁK A VILÁGOT
INFORMATIKAI KÉPZÉSEK: Cégünk a hazai IT oktatási piac legdinamikusabban fejlődő, kiemelkedő szereplője. Portfoliónk felöleli az IT képzések csaknem teljes skáláját a hivatalos gyártói képzésektől a saját fejlesztésű, illetve testreszabott megoldásokig. Minősített és elismert oktatók, a legkorszerűbb infrastruktúra, dedikált csapat.
IRODAI INFORMATIKA: A Training360 Irodai informatika üzletágának tanfolyami kínálata teljes mértékben lefedi az általános irodai környezetben, nap mint nap használt szoftverek felhasználói szintű oktatását. Képzési portfóliónk magját olyan, mára már klasszikusnak számító Microsoft Office termékek alkotják, mint az Excel, a Word, a PowerPoint vagy az Outlook. A legszélesebb körben elterjedt programokon felül kiemelkedő minőségű oktatást kínálunk az Access, a Project és a Visio alkalmazások terén is és egyedülálló képzési megoldást nyújtunk a SharePoint, a Power BI és az Office365 egyes termékei kapcsán.
SZERVEZETFEJLESZTÉS: Szabadítsuk ki együtt a munkatársaiban rejlő potenciált, hozzuk ki a maximumot a csapatból! Kiváló szakembereink széles módszertani eszköztárral, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal, minden esetben egyedi megoldás keretében támogatják Önt céljai elérésében.
VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI (ERP) TANFOLYAMOK: Képzési portfoliónkat a legnépszerűbb vállalatirányítási, CRM rendszerek, technológiák megismeréséhez és használatához kapcsolódó tanfolyamokkal egészítettük ki. A gyakorlatorientált tanfolyamokon, tapasztalt, minősített oktatók, tanácsadók közreműködésében ismerhetik meg a résztvevők a különböző vállalatirányítási rendszerekhez és CRM rendszerekhez kapcsolódó folyamatokat, eszközöket és megoldásokat, az alapoktól a speciálisabb témákig.
KARRIER START PROGRAM: A program célja, hogy négy év alatt, legalább 4000 frissen képzett fejlesztő, informatikai szakember álljon munkába. Ez úgy valósítható meg, hogy a program cégek igényeit és erőforrás problémáit figyelembe véve, olyan gyorsan munkába állítható, gyakorlati tudással rendelkező kezdő szoftverfejlesztőket és informatikus szakembereket képezzen, akik át tudják venni a seniorok egyes feladatait, önállóan és csapatban is képesek a problémák megoldására, valamint folyamatos képzési modellünk segítségével néhány év alatt senior szintű fejlesztőkké képezhetők. A programba egyrészt várjuk a munkáltatókat, másrészt a képzésre azokat a fejlesztői, informatikai terület iránt érdeklődőket, akik már rendelkeznek előképzettséggel IT területen, de a tudásuk még nem elegendő ahhoz, hogy elhelyezkedjenek, valamint feltétlenül számítunk azokra is, akik az informatikában járatlanok, ilyen irányú képzettségük még nincs, de ebben az iparágban szeretnének a jövőben karriert befutni.