Vissza

Részletek áttekintése

(Center Webhost Kft.)

Cím: Postacím: 1173 Budapest Borsó utca 12-32.
Email: info@cweb.hu
Telefon: +36 70 719 2466
Weboldal: https://cweb.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
Tárhely bérlés egyszerűen, gyorsan, alacsony áron
Nálunk mindenki megtalálja az elvárásainak legmegfelelőbb tárhelyet. Kezdőknek segítünk az első lépéstől fogva megvalósítani az elképzeléseiket. Tapasztalt és üzleti ügyfeleknek is magas színvonalú, biztonságos, gyors tárhelyet kínálunk. Kiemelt CMS támogatásunkkal a WordPress, Joomla, OpenCart stb. webtárhely motorokat működtető felhasználókat segítjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a mindig elérhető emberbarát, segítőkész ügyfélszolgálatra.
Váltson szolgáltatót, jöjjön át a hozzánk: tárhelyszolgáltatót váltana, de nincs ideje vagy nem ért hozzá? Több weboldala, adatbázisa, email fiókja van? Mi levesszük a terhet a válláról!
Egyedülálló megoldásokkal támogatjuk OpenCart webáruházát: az OpenCart az egyik vezető nyílt forráskódú webshop rendszer, amelyet felhasználók tízezrei használnak. Kifejezetten online értékesítésre és kiemelkedő vásárlási élmény nyújtására készült webáruház motor, hatalmas fejlesztői bázissal. Ideális választás magánvállalkozóknak, kis és középvállalkozások számára költséghatékonysága miatt, de a nagyvállalatok többsége számára is megfelelő választás lehet. Előnye, hogy rendkívül gyorsan beüzemeltethető.
További szolgáltatásaink
Céges weboldalak készítése, webshop készítése, bemutatkozó oldalak készítése.