Vissza

Részletek áttekintése

(Penge Média Kft.)

Cím: 1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 4.
Email: hello@360-marketing.hu
Telefon: +36 20 404 4280
Weboldal: https://360-marketing.hu
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Instagram oldal
Kik vagyunk? 360° Marketing ügynökség
Nálunk egy kézből kapod meg a tervezést és a feladatok kivitelezését.
Átfogó segítség a cégednek! Tanácsadunk. Optimalizálunk. Kivitelezünk. A Penge Média egy új hullámos, adatvezérelt online marketing ügynökség, ahol minőségi szakértelemmel várunk!
Miben tudunk segíteni?
Versenyképes szakmai tudással vértezünk fel és vezetünk a sikerhez vezető úton! A kreatív ügynökségek közül a legteljesebb szolgáltatásokat kapod meg tőlünk. Az új technológiák és szakértelmünk segítségévél kihozzuk a maximumot a cégedből. Olyan lépéselőnyre teszünk szert, amire minden vállalkozásnak, így neked is, szüksége van! Olyan ritka hard és soft skillekkel bírunk, amiknek a segítségével a cégednek személyre szabott stratégiát alkotunk, ami hosszú távon az egekbe repíti a bevételeidet!
360°-os szolgáltatást nyújtunk. Mit is jelent ez? Webfejlesztés és grafikai kreatívokat készítünk neked, miközben karban tartjuk a fizetett online hirdetéseidet (Facebook kampányok menedzselése, Google Ads (régi nevén Google AdWords) és még a keresőoptimalizálást is expert módon végezzük el neked! Ilyen egy digitális marketing ügynökség!