Vissza

Részletek áttekintése

(Ruander Oktatási Kft.)

Cím: 1139 Budapest, Frangepán utca 3.
Email: info@ruander.hu
Telefon: +36 70 604 2060, +36 70 392 3720
Weboldal: https://www.ruander.hu
Közösségi média: Twitter oldal
Közösségi média: Instagram oldal
A RUANDER egy olyan Felnőttképzési engedéllyel rendelkező Oktatási Intézmény, amely a vállalkozások és szervezetek elsősorban informatikai igényeinek és céljainak hatékony és magas szintű megvalósítását tűzte ki céljául. Oktatóink szakirányú diplomával, nemzetközi minősítésekkel, oktatási, felnőttképzési gyakorlattal rendelkező szakemberek. Fő profilunk a céges, csoportos képzések megvalósítása, tantermi, vagy kihelyezett formában Magyarország teljes területén.
SZOLGÁLTATÁSAINK
Informatika: informatikai oktatások a végfelhasználó képzésektől a mérnöki szintig. Oktatásaink a legmodernebb és leghatékonyabb nemzetközi módszertanok alapján kerül lebonyolításra. A szervezeti igények alapján a modulrendszerű tematikákból összeállítjuk és lebonyolítjuk az vállalat informatikai stratégiai céljainak legmegfelelőbb oktatást, az ország bármely területén. Az oktatáshoz szükséges mobil hardvereket, szoftvereket szükség esetén tudjuk biztosítani.
Hatósági képzések: pénzügyi, biztosításközvetítő és tőkepiaci hatósági képzések és vizsgák. Ingyenes vizsga teszt felületet biztosítunk a résztvevőknek.
Vezetőképző tanfolyamok és tréningek: vezetői, értékesítési, ügyfélszolgálati tréningek személyre szabott, egyedi tematikával. Csapatépítő tréningek lebonyolítása, több éves tapasztalattal.
OKJ szakképzések: államilag elismert OKJ-s bizonyítványt nyújtó szakképesítések megszerzésére irányuló szakmai tanfolyamok szervezése, elsősorban új szakmát tanulni vágyó résztvevőink részére.