Vissza

Részletek áttekintése

(Netwerk Media Kft.)

Cím: 1055 Budapest, Kossuth tér 18 V/5.
Email: hello@netwerk.hu
Telefon: +36 1 789 0015, Ájánlatkérés: +36 30 857 0591
Weboldal: https://netwerk.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: LinkedIn oldal
A Netwerk Media Kft. 2010 óta kínálja reklámügynökségi és kommunikációs szolgáltatásait az üzleti és közéleti szférában tevékenykedő megbízóinak.
Szaktudásunk segít abban, hogy ne csak megjelenést, hanem valódi üzleti értéket adjunk üzletfeleinknek. Fontos számunkra, hogy a gyorsaság mellett a legmagasabb minőséget kínáljuk.
Ezért választanak minket partnereink itthonról és a külföldről egyaránt. Reméljük, hogy hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink között tudhatunk!
Digitális fejlesztések: új szintre emeljük a korlátlan Digitális élményt a legmodernebb fejlesztési technológiákat alkalmazva hozzuk el a jövőt ügyfeleinknek. Professzionális egyedi weboldalakat, webalkalamzásokat, mobilaklamazásokat és webshopokat készítünk, melyeknek a technológiai innovációk alkalmazásán túl a kreatív gondolkodásmód az alapja. A koncepció nélküli átláthatatlan weboldalak és online webáruházak sokaságával Dunát lehet rekeszteni, de ez számodra csak kiváló lehetőség kitűnni a versenytársak közül! A dinamikusan fejlődő online kereskedelemben alakíts ki pozitív képet magadról!
Kampányok: piacot kutatni, versenytársat elemezni, stratégiailag pozícionálni, elindítani, monitorozni, naponta optimalizálni… már a felsorolásban elfáradtál? Bizony roppant időigényes egy jól működő kampányt elkészíteni, és ha nem szakértő szemmel teszed, akkor jókora esély van rá, hogy rengeteg költségen félrelövöd! Mi ezt a folyamatot leegyszerűsítjük Neked, mindezt persze úgy, hogy kimutatható, mérhető, kompomisszumok nélküli sikereket érünk el.
Közösségi média megoldások: nemcsak hazánkban, hanem szerte a világon sokaknak a Facebook az elsődleges online hír- és információforrás, az emberek itt tájékozódnak, és az online térben töltött időnek nagy részét is a felületnek szentelik. Ebből következik, hogy közösségi média jelenlét mondhatni már nem ajánlott, hanem kötelező egy vállalkozás számára. Ügynökségünk számtalan profillal rendelkező vállalatnak szolgáltat teljes körű Facebook oldal üzemeltetést, beleértve a célcsoportnak megfelelő aktuálisan frissülő tartalomgenerálást, folyamatos kapcsolattartást és online ügyfélszolgálatot, valamint a napi szintű moderációt is.