Vissza

Részletek áttekintése

(Iconist kft.)

Cím: 1161 Budapest, Baross utca 87/b.
Email: info@iconist.hu
Telefon: +36 30 662 5095
Weboldal: https://www.iconist.hu
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Instagram oldal
Az ICONIST stílusszakértői, Gábor Márta és Gajer Emese a home staging egyik legmagasabban képzett szakemberei Magyarországon. Sok éves tapasztalatuk, tehetségük és munkájuk iránti elkötelezettségük egyaránt hozzájárul fantasztikus eredményeikhez, melyek nemcsak gyors sikert, de jelentős profitot is hoznak ügyfeleik számára – jellemzően 10-30 százalékos extra bevételt minden eladott vagy kiadott ingatlan után.

A tervezőpárost profizmusuk mellett egyedülálló ízlésviláguk és stílusszakértői látásmódjuk is megkülönbözteti a hazai piacon: bármely lakberendezési stílusirányzat mentén minőségi, elegáns és lenyűgöző enteriőröket alkotnak. Tervezéseik során a megbízó ízlését és igényeit jelenítik meg a koncepcióban, de minden munkájukon tükröződik saját stílusuk értékteremtő ereje, mely különlegessé és egyedivé teszi a végeredményt.

Az ICONIST stílusszakértőiként fontosnak tartjuk, hogy folyamatos tanulással, fejlődéssel, munkánk iránti kritikus szemlélettel a szakma hazai élvonalában t

Munkánk során nem kötünk kompromisszumot: a kitűzött lakberendezési stílusirányzat mentén minőségi, elegáns és egyedi megjelenésű enteriőröket tervezünk, melyekben megbízónk igényei és ízlése éppúgy megjelennek, mint saját stílusvilágunk “ecsetvonásai” – egyedi alkotást formálva minden koncepcióból.
Lakberendezés - az otthonunknál talán semmi sem tükrözi jobban stílusunkat és lelkivilágunkat – ha képessé válunk ezt a lakberendezés nyelvén kifejezni. Segítünk Önnek, hogy rátaláljon a saját “hangjára”, és olyan otthont teremtsen maga és családja számára, mely nemcsak személyes ízlésének és esztétikai szempontoknak felel meg, de a kényelem , a praktikum és az ergonómia legmagasabb elvárásainak is.
Home staging - a home staging az eladó (vagy kiadó) ingatlanok értéknövelő lakberendezésének művészete. Az USA-ban már fél évszázada ismert és alkalmazott módszer segítségével Ön legmerészebb álmait is túlszárnyaló – akár 10-30%-os – extra profitot könyvelhet el az adásvétel után. Kérjen személyes tanácsadást, tanuljon online oktatóvideó-sorozatunkból, vagy bízza ránk a teljes projektet – tervezéstől az értékesítésig!​
Investment staging (Befektetőknek) - hozza ki a maximumot ingatlanbefektetéseiből – segítünk maximalizálni a profitot bármilyen konstrukcióban is gondolkodik! Megtaláljuk Ön számára a legjobb vételt, szükség szerint felújítjuk, berendezzük, és csodálatos eladást segítő marketinganyagot állítunk össze az eladni vagy kiadni kívánt ingatlanról. Ha Ön az értékesítést vagy kiadást is ránk bízza, nem kell mással törődnie, csak elkönyvelni a hasznot.