Vissza

Részletek áttekintése

(Bacsa Detti Lakberendezés)

Cím: 1048 Budapest Csíksomlyó u. 2/2.
Email: bacsa.detti@bdinteriors.hu
Telefon: +36 20 614 3883
Weboldal: https://bdinteriors.hu/
A ma embere rohanó világunkban egész nap lót-fut és közben kergeti az álmait. Álmaiban mindenkinek ott szerepel a család és a harmónikus otthon: egy nyugodt sziget, ahol megpihenhet, kikapcsolódhat; egy lakás, ahol a rend és a harmónia veszi körül. Sokan sosem érhetik ezt el a mai világban. Ön azonban, aki az oldalamra talált, bizonyára azért nézeget lakberendezési oldalakat, mert Ön már győztes. Hiszen, elérte álmát és már „csak” be kell rendeznie álmai otthonát.
Ha nem engem választ segítségül, engedje meg, hogy ennek ellenére is gratuláljak, meghatározó időszakon van túl. Ha pedig engem választ azért, hogy lakását, házát berendezzük, boldogan állok rendelkezésére. A munkámmal az Ön lakásából meghitt otthont varázsolunk és szinte észrevételenül megalkotjuk a hőn áhított vágyát. Munkám befejeztével Ön és Szerettei pedig azon a szigeten találják magukat, ahol már a harmónia és a rend uralkodik és amelyet úgy hívnak: az Ön otthona.
Tevékenységem nem kizárólagosan komplett házak, lakások, nyaralók, kávézók, éttermek, irodák kialakítására irányul, szívesen közreműködöm csupán egyes lakrészek megtervezésében, azok újragondolásában, vagy új funkcióval való feltöltésében is.
Ehhez megfelelő alapot ad az, hogy folyamatosan képzem magam, annak érdekében, hogy naprakész legyek, mert a szakmai életemben is a legmagasabb színvonalra törekszem. Ennek érdekében különböző kiállításokon, szakmai konferenciákon és workshopokon veszek részt, hogy Önnek mindig a legtökéletesebb megoldást tudjam kínálni.
Bízom benne, hogy Önt is meg tudom győzni felkészültségemről és hamarosan személyesen is egyeztethetünk elképzeléseiről.