Vissza

Részletek áttekintése

(2Bits Creative Websolutions Kft.)

Cím: 1136, Budapest, Pannónia utca 8.
Email: info@2bits.hu
Telefon: +36 30 202 0306
Weboldal: https://2bits.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: LinkedIn oldal
Egyedi Website készítés - Kreatív megoldások - Innovatív web fejlesztések
Agilis, kreatív, nagy szaktudással és refenciákkal rendelkező kollegáink mindannyian az új , egyedi megoldások hívei. Számunkra fontos maga az alkotás, a folyamat; az ötletből egy működő profi weboldalt, alkalmazást, vagy szoftvert fejleszthessünk. Megvalósításához a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk, a kihívások, az egyedi igények és ötletek motiválnak minket.
Szolgáltatásaink
A teljesség igénye nélkül ezek azok a szolgáltatások, munkák amelyben a segítségére lehetünk. Kreatív csapatunk egyéb más, ezen portfólión kívül is ad szívesen tanácsot, segíti vállalkozását, cégét.
• Webfejlesztés - minden weboldal, website, webes rendszer melyet eddig készítettünk csapatmunka eredménye. Csapatunkban tapasztalt Frontend fejlesztő, PHP / MYSQL fejlesztő, Grafikus, IT Architect dolgozik, így egy komplett IT csapat az, aki megvalósítja az elképzeléseket.
• IT support és tanácsadás - mára szinte minden cég számára elengedhetetlen a megfelelő informatikai támogatás. A kollégák sikeres munkája, megfelelő eszközökkel végzett minőségi munkája egy cég mozgató rugója is lehet. IT Support tevékenységünk mikro, kis és közép vállalkozások számára nyújt biztos támogatás a nap 24 órájában.
• IT Outsource - cégünk az IT szolgáltatások terén különböző megoldásokat kínál , legyen az egyedi szoftver fejlesztés, alkalmazás fejlesztés, outsourcing, üzemeltetés.
• Egyedi szoftver fejlesztés - ez egy közös munka legyen akár szó egyedi okos alkalmazásról, irodai szoftverről vagy bármely megoldásról. Közösen alakítjuk ki a szoftvert, és illesztjük a megfelelő igényekhez.

A mobil alkalmazások segítségével kiegészíthető cége, vállalkozása szolgáltatásait, vagy akár maga a mobil alkalmazás a vállalkozás, maga az ötlet. Minket az új kihívások , a kreatív ötletek motiválnak, csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a mobil alkalmazás fejlesztésben. Az alkalmazás megjelenítéséhez, terjesztéséhez szükséges marketing tevékenységekben is állunk rendelkezésre, amennyiben szükséges komplett marketing tervet dolgozunk ki.