Vissza

Részletek áttekintése

(Kis Judit Lakberendező)

Cím: 2000 Szentendre, Pirkadat u. 28.
Email: info@egykislakberendezes.hu
Telefon: +36 30 951 2765
Weboldal: https://egykislakberendezes.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
Egy kis lakberendezés, hogy Önnek is szép és harmonikus otthona legyen!
Miért jó Önnek, hogy lakberendezővel terveztet, kiviteleztet?
• Legfontosabb előnye annak, hogy valaki lakberendező segítségét veszi igénybe, hogy egy lakberendező a sok pici elképzelésből egy egységet tud gyúrni. Teljes bizonytalanság, ötlethiány esetén a helyes utat megtalálja. Ennek eredménye lehet egy olyan környezet, amit egyedül nem tudtak volna egészében megtervezni, úgy ahogyan azt egy szakember teszi.
• A másik nagyon fontos érv, aminek sok régi ügyfelemet köszönhetem, az időhiány. Lakberendező megbízása esetén, a velem való egyeztetéseke kívül nem kell Önnek teendői rovására több időt fordítania tervezésre, üzletek találomra való látogatásaira.
• A kivitelezés – lakásfelújítás megkezdése előtt megbízható kivitelezők keresgélésével sem kell foglalkoznia, hiszen a többször kipróbált velem dolgozó szakemberek közreműködésével rugalmasan tudjuk a kivitelezést lebonyolítani, akik az esetlegesen felmerülő garanciális javításokra is garantáltan visszamennek Önhöz.
• A házhoz szállított katalógusokkal, mintaanyagokkal, bejáratott üzlet, és kivitelezői háttérrel, és sok éves szakmai tapasztalattal hatékonyan tudom segíteni és irányítania tervezést, kivitelezést és a beszerzést.