Vissza

Részletek áttekintése

(Websupport Magyarország Kft.)

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Email: support@websupport.hu
Telefon: +36 22 787 674
Weboldal: https://www.websupport.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Instagram oldal
Hiszünk benne, hogy a web számtalan lehetőséget kínál magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt, hogy egyedülálló módon járuljanak hozzá a világhoz. Küldetésünk ezeket a lehetőségeket még könnyebben elérhetővé tenni mindenki számára.
A Websupport a közép-kelet európai régió egyik vezető tárhelyszolgáltatója. 2021-ben úgy döntöttünk, hogy a szlovák Websupport, a magyar Webonic, és a cseh Active24 cégeket egy közös, nemzetközi márkává egyesítjük. Majdnem 20 éves tapasztalatunkkal magabiztosan várjuk a jövő kihívásait és sikereit.
Tisztességesen működünk, és a legjobb támogatást nyújtjuk ügyfeleinknek és az egész közösségnek.
Folyamatosan tanulunk, javítjuk a felhasználói élményt és rendszeresen kiértékeljük az eredményeinket. Ez segít a növekedésben és a fejlődésben.
Mindent az ügyfeleinknek és a Websupport kitartó munkatársainak köszönhetünk. Több országból érkezett kollégáink a legjobb tudásuk szerint fejlesztik és bővítik a szolgáltatásainkat, hogy az magas színvonalon működhessen az év minden napján.
A Loopia Csoport tagjaként, egy innovatív, online szolgáltatásokat és tárhelyet nyújtó, európai cégcsoport része vagyunk, ami sikeresen működik Svédországban, Finnországban, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Szlovákiában is. Szolgáltatásaink minőségének folyamatos fejlesztése érdekében különböző országokból érkezett kollégákkal dolgozunk együtt. Noha helyi vállalat vagyunk, ugyanolyan színvonalra törekszünk, mint az iparág vezető, globális szereplői.