Vissza

Részletek áttekintése

(Thai Chili Wok Bar)

Cím: 1137 Budapest Jászai Mari tér 6.
Email: info@thaichiliwokbar.hu
Telefon: +36 70 416 8420, +36 1 794 9241
Weboldal: https://thaichiliwokbar.hu
Közösségi média: Facebook oldal
AUTENTIKUS THAI ÍZVILÁG LÁTVÁNYKONYHÁVAL, MÁR TÖBB MINT 3 ÉVE BUDAPEST SZÍVÉBEN.
Éttermünk tökéletes választás a thai konyhát kedvelők és kipróbálni vágyók számára Budapest szívében, a Duna partján. Mottónk a frissesség és a minőség. Gondosan válogatott, eredeti thaiföldi alapanyagokkal dolgoznak szakácsaink, akik Thaiföldről hozták el Magyarországra az autentikus thai ízvilágot. Látványkonyhánk lehetőséget nyújt arra, hogy thai szakácsaink a kiválasztott ételt a vendégeink előtt készítsék el. Éttermünk kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt családok, párok számára és üzleti megbeszélések színhelye lehet. Vállaljuk céges rendezvények és családi események, születésnapok lebonyolítását különtermünkben, amely 20 fő befogadására alkalmas és karaoke berendezéssel felszerelt. A Thai Chili Wok Bar jól megközelíthető egy duna-parti séta végállomásaként, tömegközlekedéssel, de a gépkocsival érkezők számára is tökéletes választás.
AUTENTIKUS KÖRNYEZET
Válogassa össze saját ízlésének megfelelően a thai konyha friss alapanyagaiból az Önnek legjobban tetsző ételt. Thai szakácsaink úgy készítik el az ételeket ahogy Ön szereti.
SZÜLINAPOK,CSALÁDI RENDEZVÉNYEK,CÉGES RENDEZVÉNYEK
Éttermünk kitűnő helyszínt biztosít céges vagy családi rendezvények számára. Az étterem 70 fő befogadására alkalmas. Igény esetén autentikus thai programok szervezését is vállaljuk. További részletekért és árajánlatért keresse ügyvezetőnket.