Vissza

Részletek áttekintése

(Árkád Dental Kft.)

Cím: 1106 Budapest, Örs vezér tere 25. II. em.
Email: info@arkad-dental.hu
Telefon: +36 20 851 2171
Weboldal: https://www.arkad-dental.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Twitter oldal
Közösségi média: Instagram oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
Diagnosztika, esztétikai kezelések, parodontológia, szájhigiéniás kezelések, szájhigiéniás kezelések, konzerváló fogászati kezelések, implantológia, gyökérkezelés, fogszabályozás, szájsebészet, általános fogászat, illetve fogfehérítés egy helyen...
A Dentalnetwork.hu és egyes szakrendelőinek neve mára már Magyarországon, és határainkon túlnyúlva is egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Fogászati hálózatunk hét rendelőt működtet Budapesten (Haifa Dent, Déli Dental, Jókai Dental, Flórián Dental, Grand Park Dental, Bartók Dental, Árkád Dental), melyek felszereltsége és berendezése a legigényesebb és legszigorúbb szakmai elvárások szerint lett kialakítva.
Klinikánkat azzal a céllal nyitottuk meg 2013 õszén, hogy magasan képzett szakorvosaink segítségével világszínvonalú, a szakma fejlõdésével folyamatosan lépést tartó szolgáltatást nyújtsunk pácienseinknek, s lehetőséget biztosítsunk nekik.
Az Árkád Dental rendelőjében nem csak általános fogászati kezeléseket végzünk, hanem kiemelt hangsúlyt fektetünk az esztétikai fogászatra. Fogfehérítést, fogszabályozást, fogpótlást, implantátum beültetést és egyéb szájsebészeti beavatkozásokat is végzünk. Emellett folyamatos akciókkal várjuk kedves pácienseinket, így kezelések előtt érdemes azokról honlapunkon, az Akciók menüpontból informálódnia.