Vissza

Részletek áttekintése

(Aruba Cloud)

Cím: 6090 Kunszentmiklós, Damjanich utca 36. 1. em. 8.
Email: info@arubacloud.hu
Telefon: +36 1 610 5509
Weboldal: https://www.arubacloud.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Twitter oldal
Közösségi média: LinkedIn oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
Az Aruba Cloud a Felhő szolgáltatásunk márkaneve az európai piacon. Ez az üzletág teljes körű Cloud szolgáltatások nyújtásának céljából jött létre, válaszként a különböző cégek igényeire, függetlenül a lehetséges projektjeiktől. Egy Virtuális Infrastruktúra kialakítása, adatok archiválása és megosztása, katasztrófa-helyreállítási terv létrehozása, külső biztonsági mentések vagy akár egy SaaS megoldás kifejlesztése; a mi termékünk egy üres vászon melyen ügyfeleink életre tudják kelteni ötleteiket. Az Aruba Cloud elkötelezettségét két fő tényező mutatja.
Elkötelezettségünket a hatékonyság és a teljesítmény irányába az infrastruktúránkat jellemző tanúsítványok bizonyítják. Ez lehetővé teszi számunkra a minőségi szolgáltatások és termékek biztosítását, az ügyfél elégedettség növelése érdekében.
A viszonteladói szintnek köszönhetően, lehetővé teheti ügyfelei számára, hogy a cloud termékeink viszonteladója legyen a saját márkaneve alatt vagy létrehozza saját sablonjait és kidolgozza a saját SaaS ajánlatait. * ez a szolgáltatás csak Olaszországra érvényes.