Vissza

Részletek áttekintése

(AB Plusz Bt.)

Cím: 2049 Diósd, IV. Béla király utca 48.
Email: abplusz@abplusz.hu
Telefon: +36 1 445 0509 (H-P 9-16), +36 20 362 6984 (H-V 0-24)
Weboldal: https://www.abplusz.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Twitter oldal
Tárhely, domain, VPS, dedikált szerver minden egy helyen.
Webtárhely szolgáltatás
Olcsó ssd webtárhely csomagjainkat a legnagyobb körültekintés mellett állítottuk össze, hogy a lehető legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani ügyfeleinknek, és mindezt kedvező árakon, 30 napos pénzvisszafizetési garancia mellett!
Szolgáltatásunk keretén belül egy webtárhelyen több domaint is elhelyezhetsz, így a nálunk bérelt webtárhely csomagod megoszthatod akár több saját domain között. Ha már rendelkezel saját domain névvel, regisztráld át hozzánk wetárhely megrendelésed mellé és takaríts meg még több pénzt vele.
Domain regisztráció
Teljeskörű és gyors megoldást kínálunk a Magyar .hu - akár ékezetes is, Európai Uniós (.eu) és nemzetközi (.com, .net, .org, .info, .biz) domain regisztrációs szolgáltatások terén. A domain név lehetőséget biztosít arra, hogy látogatóit egy vagy akár több (már meglévő vagy csak készülőfélben levő) honlapjára irányítsa. Ezen felül saját domain neve alatt saját egyedi e-mail címei is lehetnek, ezáltal minden üzleti levelezésében cégét is reklámozza az az email cím "@" után található egységes megjelenésével pl. ( kovacs.istvan @ sajatceg.hu).