Vissza

Részletek áttekintése

(RougeVet Kft. (Állat-egészségügy))

Cím: 2351 Alsónémedi, Fő út 45.
Email: info@alsonemediallatorvos.hu
Telefon: +36 30 247 1982
Weboldal: https://alsonemediallatorvos.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Praxisunk egy modern, társ-, és haszonállatok ellátására irányuló rendelő, amelyet a tulajdonosok és kedvencek igényeit figyelembe véve alakítottunk ki. Az Alsónémedi Állatorvosi Rendelő könnyen megközelíthető helyen, Alsónémedi Fő utcáján, az 5. számú főúton található, kényelmes parkolóval a rendelő udvarán.
Valamennyi helyiségünk klímatizált, wifivel ellátott. Tágas várónkban nemcsak a kedvencek, de a gazdik kényelméről is gondoskodunk. 1-es kezelőKét kezelőben folyik a betegellátás, a betegség megelőző-, és a diagnosztikai munka.
Műtőnkben a sebészeti beavatkozásokat a legmodernebb altató gépekkel és módszerekkel, folyamatos monitorozással végezzük. A rutin betegellátáson túl, teljes körű lágysebészeti-, belgyógyászati-, bőrgyógyászati-, szülészeti-, epileptológiai ellátást biztosítunk.
Kiszállásos ellátást nyújtunk nagyállatok részére is. Nemcsak gazdasági haszonállatoknál, hanem lovaknál is a rendelői ellátás nem megoldható, az állatok tartási helyén végezzük az elsődleges betegellátást.
Az előre egyeztetett beavatkozásokat a tulajdonosok számára alkalmas időpontban, míg a sürgősségi ellátást (pl. kólikás lovak ellátása, traumás sérülések kezelése, nehézellések levezetése, szarvasmarhák császármetszése, stb.) az esetek jellegéből fakadóan rendelési időn kívül is végezzük.