Vissza

Részletek áttekintése

(ITone Informatika Kft.)

Cím: 1035 Budapest, Berend utca 11. I. em. 4.
Email: hello@itone.hu
Telefon: +36 30 430 3113
Weboldal: https://itone.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Twitter oldal
Egyedi szoftverek fejlesztése, programok készítése
Szoftverfejlesztés cégére szabva: segítünk hatékonyabbá tenni vállalkozása működését egyedi szoftverekkel és és vezetői információs rendszerrel
Folyamatok automatizálása: a manuális, ismétlődő munkák rengeteg felesleges erőforrást pazarolnak el és így csökkentik a profitot. Ezek automatizálásával kollégái tényleges értékteremtő feladatokkal foglalkozhatnak.
Papirok helyett szoftver: munkalapok, nyilvántartások, készletkezelés, karbantartások és még rengeteg olyan feladat, amit papíron adminisztrálnak. Ezek digitalizálásával egyszerüsíthető és gyorsítható a munka, ellenőrizhetőek és riprotolhatóak az elvégzett feladatok, felhasznált anyagok.
Vezetői támogatás: a vállalati rendszerben lévő adatokból (szoftverek, Excel táblák, webes adatok) gyönyörű és információdús dashboard-okat készítünk, amik segítségével rögtön átláhtajta cége fontos adatait, működése hatékonyságát, értékesítési eredményeit, teljesítményét.
Legnépszerűbb igények, ami cégét jobbá teszi: megfelelő szoftverrel óriási mértékben egyszerüsítheti a működést és növelheti a hatékonyságot, az információáramlás és döntéselőkészítés minőségét.