Vissza

Részletek áttekintése

(ATW Internet Kft.)

Cím: 1138 Budapest, Esztergomi út 66. fsz. 1.
Email: info@atw.co.hu
Telefon: +36 1 600 0289
Weboldal: https://atw.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Instagram oldal
DOMAIN ÉS WEBTÁRHELY SZOLGÁLTATÁSOK
Ingyenes webtárhely szolgálatásunkat 2003 augusztusában indítottuk el. Szolgáltatásunk azáltal vált hamar ismertté, hogy versenytársainkhoz képest jelentősen nagyobb tárhelyet tudtunk biztosítani felhasználóink számára.
2005-ben tevékenységünket ATW Internet Kft. formájában folytatjuk tovább. Társaságunkat magyar magánszemélyek alapították. A társaság azóta is 100 százalékban magyar tulajdonban van. Még ebben az évben hivatalos, akkreditált .hu regisztrátorokká válunk.
SZOLGÁLTATÁSAINK
Tárhely szolgáltatásunk 2003 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára kiforrott, modern környezetet tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Szolgáltatásunk a legtöbb weboldal igényeinek megfelel, így természetesen a leggyakrabban telepített tartalom kezelő rendszerek is támogatottak, mint például Wordpress, Joomla vagy Drupal. Minden tárhely csomagunk SSD tárolót használ a gyors lapbetöltés érdekében, az adatok biztonságáról napi biztonsági mentés gondoskodik.
Ingyenes tárhelyünk és PREMIUM webtárhelyeink egymástól teljesen független rendszeren, szervereken futnak. PREMIUM webtárhelyeink elsődleges célja az állandó rendelkezésreállás, a hibatűrő környezet, a stabil erőforrás elosztás, a gyors kiszolgálás, a testreszabhatóság.