Vissza

Részletek áttekintése

(MyITSolver Kft.)

Cím: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59.
Email: info@myitsolver.com
Telefon: +36 20 211 6784
Weboldal: https://myitsolver.com/
Web-és Appfejlesztés
Mi, a MyITSolvernél olyan egyedi szoftvereket tervezünk és fejlesztünk, melyek kedvező árúak, könnyen skálázhatóak és legmodernebb technológiákra épülnek. Elképzeléseid alapján megértjük a felhasználóid igényeit és teljeskörű szolgáltatásainkkal segítjük céged értékteremtő tevékenységét.
Szolgáltatásain
Webfejlesztés, honlapkészítés: nincs még weboldalad vagy elégedetlen vagy a mostanival? A sablon megoldásoktól a teljesen egyedi igényekig mindenben a segítségedre leszünk! Végigvezetünk a honlapkészítés, egyedi weboldal készítés folyamatán mindvégig középpontba helyezve a saját elképzeléseidet.
iOS és Android mobil applikáció fejlesztés: natív sablon appot vagy teljesen egyedi fejlesztést szeretnél? Tudunk megoldást! Teljeskörű mobil app fejlesztést nyújtunk iOS és Android platformokra. Segítünk igazodni a mobil applikáció fejlesztés leírt és íratlan szabályaihoz, hogy a felhasználóid otthon érezzék magukat az alkalmazásokban. Célunk a lehető legjobb felhasználói élmény elérése az üzeleti céljaid megvalósítása közben.
Webshop készítés és üzemeltetés: prémium webshopjainkat a legmodernebb technológiákra építjük a tökéletes felhasználói élmény érdekében. Új webáruházadat kérheted iOS és Android alkalmazással együtt, így vásárlóidat bármikor közvetlenül elérheted drága marketing kampányok nélkül.