Vissza

Részletek áttekintése

(HRP Europe Kft.)

Cím: 1033 Budapest, Huszti út 34.
Email: itfejlesztes@hrp.hu
Telefon: +36 1 452 4600
Weboldal: https://itfejlesztes.hrp.hu
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: LinkedIn oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
Alapításakor a cégünk klasszikus hardver és szoftver disztribúcióként működött. Az alapvető küldetés nem változott a kezdetek óta: korszerű informatikai eszközöket biztosítani a piac számára, és az „A” brandek, vagy éppen kisebb gyártók legújabb fejlesztéseivel támogatni a szerződött viszonteladó partnerek üzleti sikereit.
Az új technológiák és megoldások felé, a piaci igények és a szakmai kíváncsiság is vezette a HRP-t. Így került fokozatosan bővítésre a termékkör. A mára kialakult többcsatornás, strukturált portfólió és értéknövelt disztribúciós szolgáltatásaink magukba foglalják a konzumer piac termékeit, illetve a legszélesebb körben igyekszünk kielégíteni a rendszerintegrátorok igényeit is.
SZOLGÁLTATÁSAINK
Rendszerfejlesztés és rendszerintegráció, eszközbeszerzés és eszközszolgáltatás, egyedi szoftver- és weboldal fejlesztés, üzletialkalmazás fejlesztés és tanácsadás, sérülékenység vizsgálat, szoftvereszköz-gazdálkodás, rendszerfelügyelet és üzemeltetés
A vállalkozásunkat szolgáló informatikai rendszereknek, szolgáltatásoknak és megoldásoknak pedig ugyanezt az adatpációt képesnek kell hatékonyan lekövetniük, hogy a „törzsfejlődés piaci hajszájában” ne maradjunk végül drámaian alul a versenytársakkal szemben.
Cégünk küldetése ezért, hogy széles, több tízezres termék kínálat biztosítása mellett, olyan cégre szabott, értéknövelő szolgáltatásokat és megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyekkel valódi versenyelőnyre tehetnek szert.