Vissza

Részletek áttekintése

(Server Elite)

Cím: 1138 Budapest, Tomori köz 6.
Email: info@serverelite.hu
Telefon: +36 30 336 8244
Weboldal: https://serverelite.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
15 éves IT tapasztalattal a hátunk mögött, a ServerElite csapata nap, mint nap azon dolgozik, hogy a hazai használt szerver piacot közelebb hozza a vásárlóihoz és a vásárlás ne nyűg, hanem egy racionális alternatíva legyen akár mikró-, kis és középvállalkozásoknak vagy akár a multinacionális cégek számára is. Tudjuk, hogy az IT beruházások komoly forrásokat vonnak el a cégektől, viszont azt is tudjuk, hogy azért mert egy szerver használt még tökéletesen megbízható és működőképes lehet.
Nálunk nem előrekonfigurált „dobozos” termékeket vehet, hanem azt, amire tényleg szüksége van. Ehhez biztosítjuk tanácsadás szolgáltatásunkat is. Értékesítendő szervereinket és a kapcsolódó eszközeinket saját magunk teszteljük, tisztítjuk, kipróbáljuk, frissítjük és az eredmény fényében alakítjuk ki konfigurációinkat, melyeket magabiztosan tudunk ajánlani. Így tudjuk segíteni partnereinket költséghatékony és megbízható IT infrastruktúra kialakításában.
Tevékenységünk célja olyan kereskedelmi és komplex IT szolgáltatások nyújtása, melynek során megkeressük a vevőink igényeinek minden szempontból megfelelő és optimális eszközt, majd igény szerint azt beüzemeljük, szükség szerint felügyeljük és akár állandó jelleggel üzemeltetjük is.