Vissza

Részletek áttekintése

(Webrakéta Kft.)

Cím: 1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. fszt. 2.
Email: info@webraketa.hu
Telefon: +36 30 373 8706
Weboldal: https://www.webraketa.hu
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
Webáruház készítés, weboldal készítés, B2B honlapkészítés, Landing Page készítés
Webáruház készítés, fejlődő vállalkozásoknak - Már a projekt elején részletes kulcsszó és konkurencia elemzést végzünk annak érdekében, hogy a szakmád egyik legnagyszerűbb webshopját biztosítsuk vállalkozásodnak! A webhelyed gyorsan fog betöltődni és minden eszközön remekül fog mutatni!
Weboldal készítés és marketing - Egyszerűen fogod tudni kezelni, mint egy gyerekjátékot! Piac és konkurencia elemzéssel növeljük a hatékonyságodat. Segítünk a tartalomépítésben, SEO alapú szövegírással. Kedvező helyeket érhetsz el a Google és más keresőkben. Azonnal ügyfeleket szerezhetsz az Internetről, költséghatékonyan. Növelheted a márkaismertségedet és közösségi kapcsolatokat építhetsz.
B2B azaz Business To Business - Ma már nem létezik igazán hatékony B2B vállalkozás megfelelő Internetes jelenlét nélkül. A döntéshozók előbb keresgélnek a neten és csak ezt követően tárgyalnak bárkivel. A statisztikák szerint a B2B vállalkozások legalább a 80% szeretne látni valamilyen szakmai tartalmat a leendő szolgáltatójának, beszállítójának a weboldalán. Ezek megléte, vagy hiánya jelentősen befolyásolja a szóbajöhető partner hitelességét, vagy kockázati besorolását.
Mi az a landing page? - A landing page, más néven érkeztető oldal egy olyan weblap, amely a fő weboldaltól, (multi page weboldal) vagy webáruháztól elkülönül. A fődomain alatt található (Tehát nem kell neki új domaint regisztrálni), de egy alkönyvtárban helyezkedik el Pl: www.webraketa.hu/landing01, vagy egy aldomain alatt: www.landing01.webraketa.hu. Az így létrehozott érkeztető oldalak meghatározott céllal jönnek létre és jelentős részben irányított forgalmat fogadnak, adott reklám kampányokból Pl: Google ADS (Korábban: Adwords) direkt hirdetés, Facebook hirdetés, Remarketing hirdetések, vagy akár offline reklámok. A landing page azért van külön a vállalkozás multi page weboldalától, vagy a webáruházától mert itt "nem engedjük" az érdeklődőt mindenfelé kattingatni, egy cél felé irányítjuk.
A Webrakéta Kft csapata olyan kreatív, programozó, marketinges és marketing szövegíró hölgyekből és urakból áll, akik az elmúlt években közel ezer projektben vettek részt.