Vissza

Részletek áttekintése

(TutiVet Állatorvosi Rendelő)

Cím: 1083 Budapest, Szigony utca 2.
Email: allatorvosirendelo@gmail.com
Telefon: +36 20 490 5959, +36 1 781 6607
Weboldal: https://tutivet.hu
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Instagram oldal
CSAPATUNKNÁL A LEGJOBB KEZEKBEN LESZ KEDVENCED!
A célunk és hitvallásunk, hogy a már családtagként élő állataink és gazdijaik megnövekedett igényeit magas szintű szolgáltatással , megalapozott szakmai tudással, és a kornak megfelelő műszerezettséggel biztosítsuk. Ennek a megvalósításához kedves feleségemmel Anikóval új rendelőnk kialakításával teremtettünk feltételeket. A személyes küldetésünk az állatok életének a minőségi módon való meghosszabbítása, illetve a méltó időskori lét megteremtése.
KIK VAGYUNK? Szinte már egy család vagyunk, egy közös küldetéssel. Segíteni a bajbajutott állatokon és lehetőségeinkhez képest, együtt a gazdival meghosszabbítani a kedvencek életét.
MIVEL FOGLALKOZUNK? Csapatunk az általános orvosláson és sürgősségi ellátáson felül időskori állatgondozással, tanácsadással és kiemelten szűrővizsgálatokkal, táplálkozási útmutatással is foglalkozik.
KIKET VÁRUNK? Mindenkit sok szeretettel és teljes tudásunkkal várunk mindkét rendelőnkben, legyen szó akár csak egy utazáshoz szükséges útlevél kiállításáról vagy egy komoly életmentő műtétről.
MEKKORA A CSAPAT? Rendelőinkben összesen 3 orvos és 3 asszisztens dolgozik a hét hat napján, akikhez már időpontot is lehet foglalni, illetve igény és szükség esetén további szakállatorvosi kapcsolatokkal is rendelkezünk.