Vissza

Részletek áttekintése

(GEPPETTO Kft.)

Cím: 1036 Budapest, Perc u. 6.
Email: iroda@geppetto.hu
Telefon: +36 1 270 0107
Weboldal: https://www.geppetto.hu/
Közösségi média: Facebook oldal
Közösségi média: Instagram oldal
Közösségi média: YouTube csatorna
A nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, a biztos stílusérzék, a terek személyre szabottsága és a belsőépítészeti megoldások eredetisége nálunk magától értetődik.
Azok közül akik minket választanak, legtöbben nem érik be ennyivel. Azt várják tőlünk, hogy ne csak a végeredmény, a munka is élmény legyen!

Túl vagy néhány lakás vagy ház berendezésén vagy felépítésén? Szeretnél végre egy olyat, ami után egy darabig nem kell építkezni? Akkor érdemes jól átgondoltan nekikezdeni! Az interneten sok mindent találhatsz ezzel kapcsolatban.

Szolgáltatások - Otthonteremtőknek
• Az otthonteremtés és az építkezés az egyik legnagyobb örömforrás is lehet, ami izgalmas kihívásokkal erősítheti az abban résztvevők közötti személyes kapcsolatot. Irodánkban építészmérnökök és belsőépítész mérnökök dolgoznak, akik a ház vázától kezdve tudják összekapcsolni a valódi igényeket, hogy az igazi otthonná váljon a tér. Életre szóló élményt jelenthet, a kapcsolat elmélyítésének-, egymás megismerésének talán az egyik legérdekesebb módjává válhat. Az építkezés folyamán mi a szokásos belsőépítészeti tervezői szolgáltatásokon túl, 3 dologra egyedülállóan nagy hangsúlyt fektetünk.
Szolgáltatások - Üzleti befektetőknek
• Egy üzleti belső térben a design vagy segíti a terveid megvalósulását, vagy ellenük dolgozik. Több mint 20 év alatt számtalanszor megtapasztaltuk: semleges megoldások itt nem léteznek.
A nemzetközi mércével mérve elsőrangú design, a biztos stílusérzék, a terek eredetisége mára magától értetődik minden valamire való tervező irodában. Azok közül a sikeres üzletemberek közül, akik minket választanak a legtöbben nem érik be ennyivel.
Azt várják tőlünk, hogy a design ne önmagáért szülessen, hanem marketing és üzleti céljaik megvalósításának hatékony eszköze legyen. Fektess 14 percet elvárásaid tisztázásába (Kérd üzleti kérdésfürdőnket!), busásan meg fog térülni akárkivel is terveztetsz később. Tisztázz le pár dolgot, hogy a design valóban az üzleti terved meghosszabbítása lehessen.